H-kuld

Født 8 maj 2007

Far: CH T'binas Faramir

Mor: T'binas Gaia

Nye billeder af kuldet 28/12-07 her. 

Billeder af kuldet sammen her

Hope: Hun: tortiemakreltabby. Fødselsvægt:  122 g. Bliver hjemme

Hun er en fræk og kæk pige som finder sig i det meste og tæver sine brødre med højt løftet hale. ;-) Hun er solidt bygget med flot højde på hovedet og store ører med små tufser.

Oktober 2008:  Smukt hoved dog med noget dominerende kindben. Min første BIS kat i starten af 2008.  :-) En kælepotte som gerne kommer farende for at nusse, når vi skal sove. Elsker at ligge højt til vejrs og går ikke af vejen for udfordringer. ;-)

Honor: Hun: sortmakreltabby. Fødselsvægt:  125 g. Til salg

Smuk og lidt mere forsigtig pige men tæver også gerne drengene (stakkels drenge *lol*) Flotte lige sidelinier og profil og store ører. Lidt mere lang og spinkel end Hope.

Oktober 2008: Fine lige linier med et lille bitte fartbump på næsen. Fine længder men ikke så meget underuld endnu. Bestemt ikke forsigtig mere. Den største tyv jeg nogensinde har boet sammen med. Intet er helligt for den unge dame m.u.a. mad, som hun sjovt nok ikke prøver at stjæle. ;-)

Hunter: Han: rødmakreltabby. Fødselsvægt:  128 g. Til salg

En bisse! Kraftig bygget med gode linier og masser af krudt i r....! Altid på jagt efter nye udfodringer. Kommer gerne tøffende for at se hvad man nu laver....

Oktober 2008:  Smuk trekant og lige linier. Næsten lige profil. Lidt af en kælepotte og elsker at nusse med de andre og vaske både mig og de andre katte. Elsker ost ligesom farmand Faramir. ;-)

Herrel: Han: rødmakreltabby. Fødselsvægt: 118 g. Bliver hjemme

Smuk og dejlig. Er lidt mere til nus og kæl end Hunter lige nu men kan også give en grå hår i hovedet med sine ide'er om, hvad man kan, selvom man kun er en lille killing....

Oktober 2008: Lidt grovere i linierne end Hunter. Næsten lige profil. En hyggefis som elsker at ligge sammen med de andre og også gerne i sengen om natten. Synes også det er noget så hyggeligt at vaske og blive vasket og elsker også ost. ;-)

 

Alle 4 har en lækker pelskvalitet, har gode længder og er harmoniskt bygget med gode linier.  

 

Hunter og Herrel er øremærkede og neutraliserede og Honor vil blive det inden flytning.

De sælges ikke til fritløb og heller ikke som alene katte.

Der medfølger stamtavler, vaccinationsattester og  sundhedsattester.

Der gives rabat, hvis du køber to sammen, da det er mest optimalt, at de har selskab. ;-)

Kom og se dem.

 

 

Hope Honor
Fødsel
Fødsel
2 uger
3 uger
4 uger

Hope Honor
Fødsel
Fødsel
2 uger
3 uger
4 uger

Hope Honor
Fødsel
Fødsel
2 uger
3 uger
4 uger
10 uger
Hunter Herrel
Fødsel
Fødsel
2 uger
3 uger
4 uger
10 uger